Jobb hos oss

Link Bygg AS er en dyktig tømmerentreprenør og er godkjent lærlingbedrift. Vi har lang erfaring innen byggebransjen og har et sterkt fokus på kvalitet og gode løsninger. Som en lærlingbedrift er vi opptatt av å bidra til opplæring og utvikling av fremtidens fagfolk, og vi ønsker alltid å rekruttere dyktige ansatte og lærlinger.

Alltid på utkikk etter dyktige ansatte

Link Bygg AS er ikke bare opptatt av å utdanne og lære opp lærlinger, men vi er også alltid på utkikk etter dyktige ansatte. Vi er en bedrift som vokser og utvikler oss kontinuerlig, og derfor er behovet for kompetente og dedikerte medarbeidere stadig til stede. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø der alle blir verdsatt for den innsatsen de legger ned.

Som ansatt hos oss vil du få en unik mulighet til å utvikle deg faglig og personlig. Du vil få sjansen til å jobbe med spennende prosjekter og utfordrende oppgaver, og du vil bli en del av et solid team av dyktige fagarbeidere som alle har felles mål om å levere kvalitetsarbeid. Vi setter stor pris på engasjerte og dedikerte medarbeidere og vil alltid legge til rette for at du kan utvikle deg og trives hos oss.

Enten du er på utkikk etter en læreplass eller ønsker å bli en del av et dyktig team hos Link Bygg AS, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Vi er alltid interessert i å høre fra talentfulle og motiverte mennesker som ønsker å jobbe hos oss og bidra til vår fortsatte suksess.

Ta kontakt med daglig leder Mikael Berge eller send oss en epost.