Om oss

Link Bygg AS (Etablert 2022) er en lovende aktør innenfor byggebransjen. Vi leverer tjenester av høy kvalitet til både private og bedrifter/ næringskunder. Med vår ekspertise og dedikerte team av fagfolk, kan du være trygg på at prosjektet ditt er i gode hender.

Kundetilfredshet i fokus

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra nybygg til rehabilitering, tilpasset dine spesifikke behov og ønsker. Enten du planlegger å bygge ditt drømmehus fra bunnen av, ønsker å gjøre om på eksisterende lokaler eller trenger hjelp med større og/eller mindre renoveringer, vi er klare til å hjelpe deg.

Vårt team består av erfarne håndverkere som har lang erfaring innenfor tømrerfaget. Vi setter alltid kundetilfredshet i fokus, og streber etter å levere resultater av høyeste kvalitet, til avtalt tid og pris. Hos oss er kundeservice nøkkelen. Vi er ydmyke, vennlige og fokuserte på å sikre at du får den beste opplevelsen gjennom hele prosessen. Vår ambisjon er å overgå dine forventninger ved å levere ikke bare kvalitetsarbeid, men også enestående kundeservice. Din tilfredshet er vår største belønning.

Link Bygg AS er en sentral godkjent mesterbedrift, noe som betyr at vi etterlever strenge standarder og forskrifter i alle våre prosjekter. Vi stiller oss åpne for alle mulige prosjektmodeller og tar gjerne plasser i prosjektene som både underentreprenør, Hoved bedrift og totalentreprenør ved mindre totalentrepriser. Vi kan levere alt fra Prosjektering og planlegging til samordning, utførelse og ferdigstillelse. Gjennom hele prosessen vil vi være tilgjengelige for å lytte til dine ønsker og behov, og vi vil jobbe tett sammen med deg for å sikre at resultatet blir akkurat slik du ønsker det.

Velg Link Bygg AS som din aktør for byggeprosjektet ditt. Vi er stolte av vår samarbeidsdyktighet og vår evne til å lytte til våre kunders ønsker og behov.

Kontakt oss i dag for å diskutere ditt prosjekt og la oss starte på veien mot å realisere dine visjoner!